01/05/24

BOOKFEST-2024

 «Щасливі ті, хто живе біля моря»

Петро Квятковський

Колектив дитячої  бібліотеки № 10  взяв участь у BOOKFEST-2024  - Біля яскравої фотозони на морську тематику, де представив книжкову виставку під назвою «Живу я біля моря».

На святі книги  одесити та гості міста  мали змогу перетворитися на відважного капітана величезного корабля, начепити кашкет із морською кокардою, міцно тримати  справжнісінький штурвал  і відправитись у далеке книжкове  плавання, а потім  пришвартувати свій корабель до  берега і кинути якір. Під час морської подорожі корабель гойдало на  літературній хвилі (морські казки, вірші, оповідання), пізнавально-загадковій хвилі (морські загадки, завдання для справжніх рибалок – знайти на мапі України морських тварин, що мешкають у Чорному морі, які занесені до Червоної книги України та потребують охорони та цікава інформація з енциклопедії для дослідників морських глибин «Мешканці морів та океанів». А шукачі скарбів ледь утрималися на хвилях пригод, адже з давніх часів і до наших днів морські простори борознять пірати…

Та батьки можуть спокійно відпускати дітей без рятувального круга. Діти в морях цих неймовірних історій ніколи не потонуть, якщо, зрозуміло, уміють читати.

Кожен відвідувач нашої локації отримав від бібліотекарів маленький пароплавчик-рекламку з координатами нашої бібліотеки.

Отож запрошуємо усіх  охочих, книжковий фонд нашої бібліотеки до ваших послуг! На  Вас чекають нові  морські подорожі!

#bookfest_2024

Немає коментарів:

Дописати коментар