17/05/24

Земля прекрасна добротою мам!

 В середу, 15 травня, в дитячій бібліотеці №37 відбулося незвичайне засідання групи ІБІС (Інтелектуальна бібліотечна ігрова студія).  Зустріч збіглася з Міжнародним днем родини, тому до бібліотеки прийшли не тільки ібісята, а і їхні матусі.

Настрій свята був теплим і приємним, і розпочалося воно піснею відомого українського співака Назарія Яремчука «Родина», яку заспівали разом всі присутні. Користуючись виставкою «Берегиня роду і народу», бібліотекарі Тетяна Паніна і Лариса Решетняк розповіли про образ матері у творах українських письменників, а також презентували нові художні книжки для підлітків, де важливу роль відіграє мама. Діти брали активну участь  у тематичній вікторині «Все на Землі від материнських рук», та й мамам довелося відповідати на несподівані питання про їхніх синів та дочок.

Ібісята підготували для мам сюрприз – святковий концерт. Щирі та схвильовані привітання викликали сльози радості на очах мам. На завершення зустрічі діти з любов’ю і вдячністю подарували мамам букети весняних квітів.

Немає коментарів:

Дописати коментар