13/05/24

Шануймо наших матерів

 «У мене матінка ясна зіронька», - співається в народній пісні, либонь, краще про мамину красу й не скажеш! Та чи знайдеться доволі слів, щоб оповісти про мамину мудрість, сердечність, самовідданість, роботящість, дбайливість, терплячість, щедрість, ніжність? Слова то знайдуться, але завжди їх буде замало й ніколи не буде доволі. Недарма Україна так щиро відгукнулась на неймовірні зусилля далекої американки вславити матір, бо почуття до матері – то почуття вселюдські.

З пошани до матері починається Людина. Пам’ятаймо це, як хочемо, щоб наш рід не перевівся, щоб діти виростали чуйними людьми. Свічка палкого материного серця повсякчас освітлює їхню життєву дорогу, тож нехай і вдячність дітей матерям ніколи не буває запізньою.

Благословенною будь, і українська Жінко-Мамо! Терпляча і любляча… Мужня, нескорена, вічна… Уклін тобі, Слава і Подяка за те, що зростила відважних синів і дочок, які боронять свою Батьківщину!

 Завідувачка бібліотеки № 10 Світлана Бекмурадова  підготувала тематичну добірку літератури й ознайомила користувачів з кращими творами вітчизняних та зарубіжних авторів, присвячених матері.  А волонтер організації  Товариства Червоного Хреста Пересипського району Світлана Панасенко провела майстер-клас  «Подарунок любій матусі», де учасники студії «Кружало творчості» мали змогу розкрити свій творчий потенціал.  Діти перетворили звичайні паперові серветки на яскраві неймовірні ляльки – приємний подарунок для своїх  мам.

Немає коментарів:

Дописати коментар