06/06/24

Науковий факт: «Що ми знаємо про Всесвіт…»

 «Жадібний розум людський. Він не може ні зупинитися,

ні перебувати у спокої,  а поривається все далі».

Френсіс Бекон

А чи знаєш ти, як утворився наш Всесвіт і які існують щодо цього гіпотези? Чи самотня людина у Всесвіті? Чому світить сонце? Що спільного між машинами, зірками, ракетами та гамбургерами?  Як будували міста і якими вони були в різні історичні епохи?..

Пізнання світу – відкритий процес, що існуватиме стільки ж, скільки житимемо ми самі. Знати все на світі неможливо, але розширювати свій кругозір необхідно.

Бібліотекарі дитячої бібліотеки № 10  представили користувачам тематичну добірку літератури, яка допоможе пояснити «Чому це так?» у доступній формі багато з оточуючих нас явищ, зрозуміти то, як і чому відбувається у світі й в нас самих…   Запропонували цікаву інформацію з біології, географії, астрономії, історії та культури. Читачі познайомились з дивовижними фактами про світ, що нас оточує, дізнались про різні незвичайні події та найзагадковіші історії від давніх часів до наших днів, здійснили цікаву подорож головними містами світу та зазирнули у місто майбутнього.

Учасники студії «Крилаті мрійники» долучились до заходу і за допомогою творчості та фантазії створили місто своїх мрій, де пануватимуть гармонія, щастя і мир, місто, що стане втіленням надій.

Немає коментарів:

Дописати коментар