19/06/24

Татусеве паті «Мій батько – моя фортеця»: до Дня батька

 День батька - це особливе свято, яке відзначається у багатьох країнах світу, щоб вшанувати та висловити вдячність татусям за їхню любов, турботу та підтримку.

Це свято нагадує нам про важливу роль батька у житті кожної людини, про його підтримку, любов та безцінні життєві уроки, які він передає своїм дітям, формуючи їхнє майбутнє та надихаючи на досягнення нових вершин. День батька - це чудова можливість для дітей та дорослих висловити свою вдячність і любов до батьків. Інколи найкращий подарунок - це теплі слова. Не забудьте висловити свою вдячність і любов словами, розказати батькові, наскільки він важливий для вас.

Читачі дитячої бібліотеки №40 завітали до бібліотеки на захід, присвячений до Дня батька. Діти розповідали про своїх татусів, згадували цікаві історії, малювали, грали та виготовляли подарунки.

День батька - це чудова можливість подякувати татусям. Не забувайте про цей день і використовуйте його для того, щоб зробити щось особливе для вашого батька. Незалежно від того, як ви привітаєте чи відзначите цей день, головне - це ваша увага, любов і вдячність. Вітаємо всіх батьків з їхнім святом!

Захід підготувала та провела бібліотекар Людмила Таран

Немає коментарів:

Дописати коментар