07/06/24

Творча зустріч

7 червня в Універсальній читальній залі, що на вулиці Європейській (Катерининський), 67, під час Інтелект-форому у межах XXIV Всеукраїнська виставка-форум «Українська книга на Одещині», організатором якого є Odesa National Scientific Library/ Одеська національна наукова бібліотека , відбулася творча зустріч з відомим українським письменником Андрієм Кокотюхою.

Познайомитися з паном Андрієм прийшли дорослі та діти.
Письменник вів діалог із аудиторією. Спочатку він познайомився із юними слухачами, ті у свою чергу, відверто розповіли про любов до читання та про те, яку книгу наразі читають. Потім пан Андрій коротко презентував книги, які привіз до Одеси.
Наприкінці письменник знову звернувся до аудиторії, і вже разом склали детектив про лісових мешканців: зайчика, білочку, кабанчика, вовчика. Внаслідок аналітичних розрахунків було зроблено найголовніший висновок, що саме вовчик виявився злочинцем. Це був майстер-клас з написання справжнього детективу. Час зустрічі промайнув дуже швидко, а вражені слухачі не відпускали письменника з автограф та фотосесії.
Дякуємо Одеській національній науковій бібліотеці за чудову можливість познайомитися з сучасним класиком української літератури. А також величезне спасибі Андрієві Кокотюсі за чудові емоції.
А читачам нагадуємо, що з творчістю письменника можна познайомитися у всіх філіях Централізованої бібліотечної системи для дітей міста Одеси. І пам'ятайте: кожна прочитана книга є сходинкою до здійснення ваших мрій.

Немає коментарів:

Дописати коментар