10/11/22

Підписання Меморандуму про співпрацю між КУ «Централізована міська бібліотечна система для дітей» й Суворовською районною організацією м. Одеси Товариства Червоного Хреста України

10 листопада 2022 року в універсальному читальному залі КУ «ЦМБС для дітей» відбулась церемонія підписання Меморандуму про співпрацю між КУ «Централізована міська бібліотечна система для дітей» й Суворовською районною організацією м. Одеси Товариства Червоного Хреста України, який визначає напрями співпраці між двома установами.

В діловій обстановці Меморандум підписали Юрій Горбатенко, в.о. директора КУ «ЦМБС для дітей» та Леонід Бартков, в.о. голови Суворовської РО м.Одеса ТЧХУ.

З часу військової агресії Росії проти України Одещина прийняла понад 60 тис. внутрішньо переміщених осіб, які потребують допомоги у вирішенні різних питань життєдіяльності. В умовах воєнного стану бібліотеки стають цифровими хабами та активними учасниками громадського і культурного фронту своїх громад, що надає містянам й ВПО доступ до інформації, дистанційної освіти та роботи, адміністративних послуг та цифрової освіти.

Сторони обговорили актуальні питання співробітництва, налагодження робочих контактів і взаємодії тощо. Результатом зустрічі стала домовленість про можливість впровадження на платформі бібліотечної системи низки заходів для різних вікових та соціальних категорій читачів.

Об’єднання зусиль сторін-підписантів сприятиме розширенню діяльності усіх учасників для надання сучасних послуг ВПО та громаді.



Немає коментарів:

Дописати коментар