11/11/22

Зачіска для мами

Мати! Ніжністю і теплом огортає душу кожної людини думка про матір Наше дитинство починається з матері. Кожне її слово, мудрі поради і добрі діла – це Книга життя, з якою ми вирушаємо в майбутнє.Образ матері завжди займав почесне місце в народній творчості та в творах українських письменників Т.Шевченка, В.Сухомлинського, А. Малишка, В. Сосюри, М. Сингаївського, В.Симоненка, Ліни Костенко.

Біліотекар філіалу № 37 Антонюк Л.М. представила нашим читачам - учасникам творчої студії «Крилаті мрійники» книги тематичної полиці «Берегиня роду і народу», в яких автори присвячують найтепліші слова матерям та прочитала вірші про мамину ласку і турботу, про її щире, любляче серце.

Під час бесіди діти ділились спогадами про матусю, велику увагу вони приділяли саме зовнішньому вигляду, підкреслюючи, яка мама красива. Разом із Світланою та Олесею – волонтерами Суворовської районної організації міста Одеси Товариства Червоного Хреста України вони попрацювали над іміджем своїх мам - створювали зачіску для своєї матусі, адже тема сьогоднішнього заняття - майстер клас з об’ємної аплікації «Зачіска для мами». Створивши таку красу, дітки показали, як ніжно вони люблять своїх матусь!

Немає коментарів:

Дописати коментар