Щорічно 15 грудня усіх країнах, які утримують статус провідних світових виробників чаю відзначають День чаю – свято одного із найдавніших і корисних напоїв на Землі.
Чай здавна відомий як лікарський напій.
Засіб від багатьох хвороб тільки треба знати як правильно треба його заварювати.
Мало хто знає, що чай, заварений лиш дві хвилини, має тонізуючий ефект;
5 хвилин заварювання і чай набуває заспокійливих властивостей;
більше 6 хвилин корисні ефірні масла випаровуються і ми п’ємо просто чайний напій.
Пити чай треба протягом 15 хвилин після закінчення заварювання. Якщо ви настоюєте чай цілий день постійно доливаючи у нього окріп, ви виготовляєте власноруч отруту для себе.
Найкраще чай вживати як абсолютно окремий прийом їжі.
Багато різноманітної літератури про чай, його властивості знаходяться в нашій бібліотеці, що на вулиці Чорноморського козацтва 169-а.
Завітайте чекаємо після карантину.
Фото, текст С. Денисюк
Немає коментарів:
Дописати коментар