Сторінки

09/12/21

«Особливий напій»: до Міжнародного дня чаю

 Щорічно 15 грудня усіх країнах, які утримують статус провідних світових виробників чаю відзначають День чаю – свято одного із найдавніших і корисних напоїв на Землі.

Чай здавна відомий як лікарський напій.

Засіб від багатьох хвороб тільки треба знати як правильно треба його заварювати.

  • Мало хто знає, що чай, заварений лиш дві хвилини, має тонізуючий ефект;

  • 5 хвилин заварювання і чай набуває заспокійливих властивостей;

  • більше 6 хвилин корисні ефірні масла випаровуються і ми п’ємо просто чайний напій.

  • Пити чай треба протягом 15 хвилин після закінчення заварювання. Якщо ви настоюєте чай цілий день постійно доливаючи у нього окріп, ви виготовляєте власноруч отруту для себе.

  • Найкраще чай вживати як абсолютно окремий прийом їжі.

Багато різноманітної літератури про чай, його властивості знаходяться в нашій бібліотеці, що на вулиці Чорноморського козацтва 169-а.

Завітайте чекаємо після карантину.

Фото, текст С. Денисюк





Немає коментарів:

Дописати коментар