22/02/18

Зове на бій Небесна Сотня за України майбуття…

Можна все на світі
Вибирати, сину,
Вибрати не можна
Тільки Батьківщину.
В.Симоненко
Україна сьогодні – незалежна держава. Але, відомо, що вона переживає тяжкі часи, і кожен намагається допомогти, зробити свій внесок у майбутнє. Ми свідки сьогодення, памятаємо наших героїв, які взимку 2014 року боролися проти несправедливості, стояли насмерть за незалежність нашої держави.
«Революція гідності» сколихнула весь світовий простір, адже тисячі українців вийшли на Майдан відстояти власні демократичні права. «Небесною сотнею» називають героїв, які віддали своє життя за демократичний розвиток України як європейської держави.
Ми помятаємо тих, хто віддав своє життя задля нашого світлого майбутнього.
21 лютого бібліотека №48 запросила зав.бібліографічного відділу ЦМБС Олену Григоривну Нуньєс у ЗОШ №5 та ЗОШ№76 на зустріч з учнями 9-10 класів як справжнього свідка подій 2014 року. Заходи пройшли при повній тиші і увазі. Були представлені книги та фотоматеріали тих тривожних днів, прочитані вірші, написані свідками та небайдужими людьми. Хвилиной мовчання хлопці та дівчата вшанували память загиблих.
Вони тривожать наші душі, не залишають байдужими жодного громадянина країни, і тому кожному з нас потрібно усвідомити, за що боролися учасники Революції гідності і заради чого пожертвувала своїм життям Небесна сотня.
  

Немає коментарів:

Дописати коментар