15/02/18

День Святого Валентина

Кохання – це почуття, яке в усі часи хвилювало людей. Воно поза віком і часом. Воно звеличує людину. Це почуття прекрасне не тільки своєю природністю, а й тим духовним збагаченням, котре наповнює серця закоханих. Про любов складають поеми, пишуть романи, вірші. А скільки творів мистецтва, скільки безсмертних  шедеврів було народжено коханням. Вони допомагають нам усвідомити, що кохання – це велике почуття, заради нього  люди здійснюють подвиги і чудеса.
   У бібіліотеці-філії №8 пройшла вікторина- подорож “А у серці кохання” для учнів 103-ї школи. Бібліотекар Тетяна Зуєва читала поезії Шекспіра, Лесі Українки, Івана Франка, О.С.Пушкіна, Гарсіа Лорки, Ліни Костенко.
 
 

“Все починається з любові” - тема музично- поетичної зустрічі, яка пройшла у 50-й школі та була організована філією №4. Гостями десятикласників стали давні друзі бібліотеки С. Лукіна та Е.Лукашов. Лунали вірші та музичні твори, присвячені вічній темі.


У 51-й школі учні сьомих класів зустрілись з бібліотекарем філії №36 І.Закладною, яка розповіла читачам про те, як святкують день Святого .Валентина у різних країнах. 
 

А у філії №10 пройшов літературний вечір “Любові таємничі звуки”  з  учнями 8-9 класів ОЗОШ №41 був проведений  турнір на честь справжнього кохання.  Діти  декламували вірші, змагалися  у конкурсах «Зрозумій мене без слів», «Освідчення в коханні», «Ласкаві слова», «Танцювальна пауза». Заключним етапом конкурсної програми стало нагородження учасників конкурсу заохочувальними призами та обрання найчарівнішої, найінтелектуальнішої пари літературного вечора  Валентина і Валентини.
 

Немає коментарів:

Дописати коментар