17/06/22

До Всесвітнього дня рибалки

 Відмінного кльову,

Відерце великого улову,

Надійною нехай буде вудка,

Душа хай не знає смутку.

Багато хто з нас, особливо особи чоловічої статі, люблять посидіти де-небудь з вудкою в спокійній обстановці, сподіваючись при цьому на хороший улов. Любителі риболовлі завжди знають свою справу, або, принаймні, знаходять в ньому величезний відпочинок для душі і пристойний заряд бадьорості для тіла, але що можна сказати про тих, хто займається цим на професійному рівні?

Робота професійних рибалок - це не проста праця. Вона часто пов’язана з прямими ризиками і ніхто не може дати гарантій, що все пройде гладко.

У свято Дня рибалки можна привітати всіх, для кого риболовля — спорт, хобі, особливий стан душі, спосіб злиття з природою. Сміливо можна стверджувати, що День рибалки – всенародне свято, яке вважають своїм тисячі і тисячі любителів рибної ловлі, яким це заняття приносить радість і насолоду.

У філії № 21 пройшло засідання любителів риболовлі. Читачі роздивлялися книги, енциклопедії які присвячені цієї події. Обговорювали цікаві факти, які стосуються загадкового життя риб. А молодші читачі ловили рибу прямо в бібліотеці...

 
 


Немає коментарів:

Дописати коментар