28/03/18

Арт-діскавері

В бібліотеці №37 почав свою роботу природничо-пізнавальний клуб «Арт-діскавері». Девіз клубу - «Любіть тваринку і травинку, і сонце завтрашнього дня». Тут зібралися любителі природи віком від 5 до 8 років. Перше заняття було присвячене символу 2018 року, найвідданішому і найвірнішому другу людини – собаці.
Бібліотекарі Ковальчук В.В. та Чіняєва Т.В. розповіли про особливості різних видів та порід собак, про які можна дізнатися з гарно ілюстрованих книг Зав’язкіна О.В. та дитячих енциклопедій. А про пригоди, казкові оповідки та справжні пригоди четверолапих друзів розповідають нам літературні твори. Це захоплюючі оповідання Джека Лондона «Біле ікло», А. Сіменса «101 + 1 далматинець», Г. Троєпольського «Білий Бім Чорне вухо», А.Усачова «Розумна собачка Соня», Пилипа Бабанського «Обіцянка», оповідання М.Носова, народні казки, байки та вірші.
Неймовірні історії надихнули дітей до творчості. На допомогу прийшов Трач Анатолій Васильович – інженер за фахом, який свій вільний час присвячує виготовленню робіт з пластиліну. В творчому доробку майстра сценки-ілюстрації до відомих казок, а також архітектурні пам’ятки нашого міста з витриманими розмірами в певному масштабі. Його роботи побували на виставках в багатьох бібліотеках нашого міста.
Створення виробів з пластиліну – захоплююче, цікаве та корисне заняття, адже воно сприяє розвитку дрібної моторики рук, що в свою чергу, позитивно впливає на розвиток мозку. Таке заняття прийшлось довподоби гуртківцям, вони з задоволенням прийнялися створювати свої «шедеври».


Немає коментарів:

Дописати коментар