01/06/17

«Світ казкового дитинства в барвах сонячного літа»

Дитинство для нас – свято казки,
Бабусині ніжні пісні,
Матусина ніжність і ласка,
І татові очі ясні.
Чарівний, світлий і ні з чим незрівнянний світ дитинства, країни доброти, сміху і радості, безмежного і безтурботного щастя, звідки усі ми родом. Діти — це цвіт Землі, майбутнє нашої країни і кожного з нас, найдорожчий наш скарб, безмежна радість і щастя.
Ось уже більше як 60 років першого червня світова громадськість відзначає світле і надзвичайно гуманне свято – Міжнародний день захисту дітей.
1 червня на лiтньому майданчику фiлiї №37  бiблiотекарi разом  iз учнями пришкільного табору «Сонечко» ОЗОШ  № 12 влаштували урочисте свято. А справжнє свято не буває без сюрпризів і малята із групи «Конфетти» подарували танцювальний «Сюрприз» всім присутнім.
Найбільше людство прагне, щоб мир був на планеті, адже Земля – це наш дім. Тому  ми, дорослі,  маємо захистити дітей від життєвих незгод, страждань, хвороб і війн, створити всі умови, щоб виросли діти добрими, світлими, щирими і сердечними. «Не уроните шарик – это же наш дом» танцювальна композиція, яку виконала Неля Хинева, присвячена  цій темі. 
В житті кожної дитини є людина дорожча від усіх. Це та, яка народила, ростила, яка вчила ходити і говорити, яка піклується і виховує, вона наймиліша і найкрасивіша, вона потрібна всім без винятку. І це – мама. Матерям діти адресували щирі привітання, а учасники дуету «Ніжність» виконали вальс.
Ми хочемо, щоб наші діти були здоровими, щасливими , розумними, жили в мирі, радості й були впевнені у завтрашньому дні. То ж хай буде у світі мир, хай всіх нас вітає кожного дня привітне сонечко, хай цвіте на личках дітей радісна усмішка і хай дзвенить веселий дитячий сміх.
Ростіть хороші і летіть крилато,
Й ніколи не спиняйтеся в путі.
Любові не буває забагато
І забагато щастя у житті.
 
 
 


Немає коментарів:

Дописати коментар