08/04/13

«Вітрила книг дарують нам знання!»


Весна багата на свята книги. Так,  у березні, на шкільних  весняних канікулах, ми проводили 20-й ювілейний тиждень дитячої  книги, в незалежній Україні. 2 квітня відзначали Міжнародний день дитячої та юнацької книги, а 23 квітня – Всесвітній день книги та авторського права.
 В рамках цих свят, бібліотека-філія № 37 організувала зустріч з людьми, завдяки яким, і народжуються книги – письменниками Лісовиковою Ольгою Ростиславівною та Купцовою Любов’ю Георгіївною.
Віце-президент Української філії МОП - Ольга Ростиславівна в ролі Оле - Лукойє, розкрила над хорошими дітками 3 – 4-х класів ОЗОШ № 48 яскраву парасольку і представила юним читачам свою нову казку про шкарпетки.
Любов Георгіївна – керівник літературної студії при ОЗОШ № 40 «Серебряное пёрышко» прочитала вірші та оповідання, які мають глибоке морально – естетичне значення, а ще подарувала авторські пісні «Колискова» та «Перша вчителька».
Юні таланти були запрошенні на засідання студії «Серебряное пёрышко», а також взяти участь у дитячому конкурсі, який проводиться в літературно-меморіальному музеї О.С. Пушкіна «Я Вам пишу».

Немає коментарів:

Дописати коментар