25/03/13

Удача супроводжує освічених


У наш час кожен сучасний кваліфікований спеціаліст має бути обізнаний з основами бізнесу та економіки. Тому ми запросили дев’ятикласників-випускників 84-НВК до бібліотеки 19 березня 2013 року взяти участь у економічній грі «Крокуємо сходинками бізнесу».

У перекладі з англійської «бізнес» означає: підприємницька діяльність; справа, заняття, що є джерелом доходів.
Бізнесмен завжди ризикує, тому що він має приймати сміливі рішення, добре знати кон’юктуру ринку. Він несе матеріальну відповідальність, тому не має права діяти не подумавши.
Усі ці якості мають проявити і учасники гри. Це буде їхній перший крок у бік занять бізнесом.          

Відповідаючи на запитання, читачі дійшли висновку, що добробут кожного в країні під назвою Україна залежить від нашої небайдужості, активного оволодіння знаннями, які допоможуть стати висококласними спеціалістами.

М.І. Суховецька ознайомила учасників  гри з історією виникнення грошей, їх роллю в житті людини. Гроші самі по собі не роблять людину щасливою чи нещасною, усе залежить від того, як людина до них ставиться. Не варто бездумно накопичувати гроші,  використовувати для цього нечесні методи. «Грошенята наживай, та честь не продавай», - каже народна мудрість. Читачі-діти та класний керівник Тетяна Петрівна Ванямова ознайомилися з книгами з економічних знань, матеріалами, наданими бібліотеці міським Центром зайнятості .

Немає коментарів:

Дописати коментар