13/10/22

Маленький секрет для великої компанії

Знаєте, як важливо бути самим собою, розвивати свої таланти і йти до своєї мети?

А з чого починається шлях до своєї мети?

З читання книжок …

Наукові дослідження  доводять , що  читання  активує ділянки мозку,  які відповідають за навчання і грамотність. Читання книжок робить глибшим та більш різноманітним дитячий внутрішній світ.

Для одеської дитячої письменниці Інни Іщук в дитинстві настільною книгою були казки Г.Х. Андерсена. А творчість почалася після прочитання народних казок та казок, зібраних  братами Грімм. Улюбленою книгою була «Діти капітана Гранта», а згодом і всі твори Жуля Верна.

Інна Анатоліївна Іщук народилася 13 жовтня 1972 року. В школі писала вірші на всі свята, декламувала їх зі сцени. А на класних годинах вчителька читала однокласникам казки Інни.

Вигадувати світи і нових персонажів – залишилося найбільш улюбленою справою і в дорослому віці… Літературна студія «Взаємність» допомогла повірити у свої літературні сили. А творче об’єднання «Порто-Франко» надихнуло на навчання в Літературному інституті. На семінарі дитячої літератури народилися перші вірші для дітей, які розійшлися по багатьох видавництвах та журналах.  Вірші, загадки, абетки, казки Інни Іщук видаються в різних містах і країнах.

У автора видано більш 150 книг для дітей, в газетах «Порто-Франко» і «Моряк України» виходять цікаві статті, які подобаються як дітям так і дорослим. Інна Анатоліївна пише багато віршів про море і Одесу, вона член журі Корнійчуковського фестивалю, очолює Об’єднання дитячих  письменників Одеси, член Національної спілки письменників України, член Національної спілки журналістів України.

Пропонуємо  нашім читачам книгу «Одеська арифметика» - дитячий путівник, переможець конкурсу «Українська книга на Одещині», дипломант муніципального літературного  конкурсу ім. К. Паустовського.

«Одеська арифметика»  - завершила першу сотню книг, написаних Інною Іщук для дітлахів.

У книзі запропонований веселий рахунок пам’яток Одеси із захоплюючою  прогулянкою містом.

Книга має багато цікавої краєзнавчої інформації про Одесу, написану простою доступною мовою.

У книзі багато завдань для дитини, щоб було цікавіше вивчати рахунок по-одеські.

Від  усієї читацької родини  філіалу бібліотеки №10 вітаємо з ювілеєм шановну Інну Анатоліївну!

Бажаємо міцного здоров’я та творчого натхнення!

Текст:   І.Юзік

Відео:   С.Бекмурадова





Немає коментарів:

Дописати коментар