28/10/22

Літературне рандеву «Підліткові таємниці»

Радість спілкування з книгами кожного осіннього дня дарує юним читачам бібліотека-філія №48. Сьогодні проведено літературне рандеву «Підліткові таємниці». Читачі ознайомились з книгами сучасних українських авторів, які написані саме для тих, хто лише зазирає у дорослий світ та робить свої перші дорослі вчинки.

Книгу Олени Рижко «Мишоловка» має прочитати кожен підліток. Це актуальна, захоплива і цікава розмова з юними про них самих – сучасних, різних, особливих. Ситуація, яка зображена у творі, на жаль, дуже реалістична. Адже може статися з кожним. Головна героїня наважується на знайомство в інтернеті. Їй здається що саме там знайде друзів, романтику і навіть кохання. В житті також часто молоді вірять незнайомцям з всесвітньої мережі, лише через те, що їм погано та незатишно у своєму близькому оточенні. Так і наражаються на небезпеку…Але вихід є завжди. Твір захоплюючий і повчальний, від якого важко відірватися.

А повісті Сергія Гридіна відповідають на запитання, як знайти спільну мову дорослим і майже дорослим. Його герої в повістях «Не - ангел», «Незрозумілі» проходять через круті випробування. Юнаки отримують досвід виживання на вулиці, пізнання та прийняття самих себе та близьких такими, які вони є…

Не менш цікаві твори Н. Білої «Крута компанія» та М. Гранда «Завжди поруч»…

Отож, шановні читачі ми завжди з радістю чекаємо вас в нашій затишній бібліотеці для ознайомлення із багатьма молодіжними трендами сучасної вітчизняної художньої літератури.

Немає коментарів:

Дописати коментар