06/10/22

«Хай красу Землі повсюди збережуть нащадкам люди»

Сьогодні 6 жовтня бібліотекарі філіалу №37 запросили наших читачів-учнів 3-4 класів шкіл мікрорайону на захід, присвячений охороні навколишнього середовища, - екологічний калейдоскоп «Хай красу Землі повсюди збережуть нащадкам люди».

Бібліотекарі ознайомили дітей з літературою, яка була представлена на книжковій виставці «Під чаром рідної Землі» та порекомендували книжки, в яких розповідається про нашу планету Земля, яка є унікальною серед планет Сонячної системи. У тонкому шарі, де зустрічаються і взаємодіють повітря, вода і земля, живуть істоти, серед яких і ми люди. Цей шар, населений організмами, називається біосферою. І зараз в центрі уваги сучасного людства стоять проблеми взаємодії людей з навколишнім природним середовищем.

Читачі з цікавістю ознайомились з літературою про нашу планету, про моря, і океани, про рідкісні рослини та тварини, які живуть в різних куточках Землі. Найбільше враження справила на дітей книга про найвідоміші заповідники світу і вони пообіцяли бути справжніми захисниками рідної природи і всього живого на планеті Земля.



Немає коментарів:

Дописати коментар