14/10/22

100-річчя бібліотеки-філії №4

 Шановні пані та панове!

Запрошуємо Вас 18 жовтня 2022 р. на ювілейні урочистості з нагоди 100-річчя заснування найстарішій бібліотеки-філії №4 КУ «Централізованої міської бібліотечної системи для дітей» м. Одеса.

Сьогодні вона є провідним культурно-інформаційним центром, який має визнання серед мешканців міста та поступово стає бібліотекою сімейного читання де, разом із юними читачами, приходять їхні батьки, дідусі та бабусі.

Щороку понад 38 тисяч користувачів отримують вільний доступ до інформації і знань, залучаються до цінностей національної та світової культури, науки та освіти.

Як соціокультурний центр бібліотека-філія №4 щорічно реалізує понад 300 масових заходів, культурно-просвітницьких проектів, а також проводить всілякі конкурси, майстер-класи, онлайн-вікторини, настільні ігри, акції, та виставки для дітей, підлітків та їх сімей спрямованих на підтримку державної політики, популяризацію книги і читання у суспільстві.

Активне втілення інноваційних заходів, в т.ч. спільна робота з волонтерськими організаціями з адаптації та соціалізації дітей та підлітків вимушених переселенців, зробили Бібліотеку важливою складовою розвитку національної культури.

Цю знаменну дату Бібліотека-філія №4 відзначатиме

18 жовтня о 12:00 за адресою: вул. Градоначальницька, 9.

Будемо раді бачити Вас у колі друзів Бібліотеки



Немає коментарів:

Дописати коментар