25/10/22

Нагородження переможців онлайн-вікторини за казкою Карло Коллоді «Пригоди Піноккіо»

 24 жовтня 2022 року в бібліотеці-філії №40  КУ «ЦМБС для дітей» спільно з Інститутом італійської культури в межах проекту «ХХІІ тиждень італійською мови у світі» відбулось нагородження  переможців онлайн-вікторини за казкою Карло Коллоді «Пригоди Піноккіо».

Привітали переможців вікторини та вручили винагороди юним читачам Ольга Стемберська, завідуюча бібілотеки-філії №40 та італійка Alessandra Borgia, викладач італійської мови в ОНУ ім. І.І. Мечникова.

Маленькі відвідувачі бібліотеки активно долучились до розважально-пізнавальної програми підготовлену бібліотекарками.

Родзинкою заходу стала книга Джеронімо Стілона «Відкриваємо Італію. Тисяча чудес» в українському перекладі. Презентацію видання провели: Людмила Таран, бібліотекар відділу обслуговування дошкільників 1-4 класів та Юлія Руденко і Олена Парфьонова, бібліотекари відділу обслуговування  5-9 класів.  Alessandra Borgia  передала до фонду КУ «ЦМБС для дітей» 5 екземплярів презентованої книги, а також подарувала 15 книг всім юним читачам присутнім на заході.

Захоплення дітей викликали різноманітні чудові сучасні видання казки «Пригоди Піноккіо», представлені на книжковій виставці, а також подарований синьйорою Alessandra Borgia,  незвичайний екземпляр казки на італійській мові, який займе гідне місце Музей книги №13.

Захід перетворився на веселий, цікавий і яскравий майданчик, де діти поринули в історію Італії, дізналися цікави факти, мандрували різними куточкам цієї країни, читали вголос уривки книги, грали в Крокодил та розкладували пазли.



Немає коментарів:

Дописати коментар