06/12/23

Час мужності: «Ви охоронці спокою та мирного неба над головою»: до дня Збройних Сил України

6 грудня українці відзначають важливе державне свято – День Збройних Сил України.

Згідно з законодавством України, саме на армію покладається завдання з оборони країни, захисту її суверенітету, територіальної цілісності та недоторканності.

І дійсно, українські військові – це справжня армія незламних та нескорених бійців, патріотів, які вже котрий рік в умовах війни демонструють мужність, звитягу, силу духу, волю та неабияке бажання перемогти ворога.

Напередодні свята, в бібліотеці № 10 лунали найкращі вітання та побажання на адресу українських воїнів.

На заході були присутні шановні гості - лейтенант батальйону призначення Тонконог Д.Ю., молодший лейтенант Збройних Сил України Невідомий С.С., генерал-майор Чірков О.П. – представник Міжнародного Лицарського ордену козацького братства ім. Св.Миколая, представники Ради ветеранів війни і праці, Територіального центру соціального обслуговування Суворовського району.

На зустріч було запрошено учнів 5-х класів ліцею № 30 разом із вчителькою Вільчинською Т.В., а також бібліотекаря ліцею № 23 Кобивнікову О. і учнів 6-Б класу в режимі онлайн.

Завідувач відділу філії Ірина Юзік представила книжкову виставку, присвячену історії становлення Української армії різних епох.

Бібліотечний актив підготував привітання для всіх українських захисників, а завідувач відділу краєзнавства бібліотеки ім.Франка Карабецька Л.Д. провела змістовну лекцію про історію і сьогодення острова Зміїний.

Немає коментарів:

Дописати коментар