06/12/23

На варті Батьківщини

6 грудня 2023 року в Україні відзначають 20-річницю державного свята – Дня Збройних Сил України. Зараз це свято стало символ справжньої мужності, героїзму і відваги. В цей день ми низько вклоняємось подвигу тих, хто віддав своє життя за Україну, та всім тим, хто несе військову службу, за відданість українській державі, незламну силу волі та безстрашність. Ми пишаємось ними й вдячні їм за те, що маємо можливість працювати, навчатись, піклуватись про свої родини.

В бібліотеці № 37 звучали привітання на честь сильних, мужніх і відважних захисників. Любов’ю до України, до її неповторної величі та краси, материнською любов’ю, наповнений репертуар викладачів і талановитих учнів «Мистецької школи № 7 м. Одеси». Бібліотекарі та читачі насолоджувались неперевершеним виконанням – грою на піаніно, домрі та вокалом педагогів школи. Це стало можливим завдяки подарунку, який нам люб’язно подарувала директор закладу – Григор’єва Оксана Миколаївна, і ми мали можливість особисто подякувати їй за таку приємність. Не відставали від викладачів і учні, вони порадували нас грою на піаніно, гітарі, домрі, флейті та саксофоні, а також вокальним виконанням.

Головним гостем на нашому святі був військовий 88 батальйону 35 окремої бригади морської піхоти ім. контр-адмірала Михайла Остроградського - Кучерявий Олег, який рік і чотири місяці захищав нашу країну на Херсонщині та Донеччині. Учні 2-А та 4-А класу гімназії № 48 подарували військовому обереги – символи миру та перемоги, які вони виготовили самостійно разом зі своїми вчителями Волошиною І.А. та Абрамовою Т.Л., а він пообіцяв передати їх побратимам, адже для них дуже важливо отримувати подарунки від діток, виготовлених з таким теплом і любов’ю.

 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар