29/12/23

Новорічний калейдоскоп «Зимові цікавинки»

Сьогодні у філіалі бібліотеки № 10 лунали новорічні мелодії та радісний дитячій сміх – у наших читачів тривають зимові канікули.

Завідувач відділу філіалу Ірина Юзік підготувала для відвідувачів літературу зимової тематики – різдвяні та новорічні історії, казки, вірші, загадки, прикмети, прислів’я.

Усі книжки, окрім того, що дають корисну та цікаву інформацію, налаштовують на святкову хвилю, створюють піднесений настрій та бажання торкнутися кожної книжечки й, врешті решт, прочитати їх усі.

Далі, діти залюбки взяли участь у майстер-класі «Ялинкові прикраси», який провели волонтери студії психосоціальної підтримки «Крилаті мрійники» – Світлана і Юлія. Використовуючи цікаві техніки конструювання, наші маленькі митці розкрили свою творчість та навчилися  – створювати неймовірно красиві та фантастичні ялинкові прикраси.

Надзвичайно приємно бачити дитячі оченята, наповнені цікавістю, теплом, світлом, щастям і добром! І вдвічі приємніше, коли та радість і посмішки викликані відвідуванням бібліотеки!

А наприкінці заходу діти отримали новорічний подарунок і солодощі.

Дякуємо організації Товариства Червоного Хреста України Суворовського району!



Немає коментарів:

Дописати коментар