07/12/23

Голосні читання «Подарунок від святого Миколая»

Приходить він уночі. Непомітно. А зранку слухняні діти знаходять під подушкою солодощі й іграшки. Неслухняним не так щастить, у них замість цукерок під подушкою різочки. Як чарівник потрапляє до кімнати дітлахів, невідомо. Та й неважливо це – головне, що подарунки тут як тут!

День святого Миколая в дитячій бібліотеці № 10 це завжди особливий день! Святково прибрана читальна зала, ялинка, яскраві гірлянди. Спочатку завідувач відділу філіалу Ірина Юзік розповіла читачам про традиції святкування зимових свят в Україні.

А потім діти прослухали уривок із книги української письменниці Матіяш Дзвінки «Подарунок від святого Миколая», який був надрукований у дитячому журналі «Пізнайко».

Оповідання підкреслює важливість віри в добро, дива і святкову магію, надихаючи читачів вірити в найкраще у світі.

Під час читання діти стали активними учасниками, залучились в у творчий процес: із захопленням малювали пластиліном, фантазували. А допомагали їм в цьому волонтери студії психосоціальної підтримки «Крилаті мрійники». А наприкінці заходу приємний сюрприз (від святого Миколая!) – чаювання із солодощами у теплій, дружній та веселій атмосфері.

Щиро дякуємо Товариству Червоного Хреста України Суворовського району м. Одеси за солодкі подарунки для наших читачів!

Немає коментарів:

Дописати коментар