11/12/23

Правовий диспут "Мистецтво ставати дорослим"

Ти знаєш, що ти людина?

Усмішка твоя - єдина,

Мука твоя єдина,

Очі твої - одні.

В. Симоненко

Людина неповторна особистість, цілий Всесвіт. Вона унікальна, тому, що ніколи й ніде не може повторитися. Суспільством створені закони, які бережуть її від самого народження і до її кінця. Конституція України визнає за кожною людиною права й обов'язки на вільний розвиток особистості.

Сьогодні з юними читачами - групою восьмикласників 111 ліцею - в дитячій бібліотеці № 48 проведено правовий диспут «Мистецтво ставати дорослими». Книжкова тематична виставка з теми, наочність та брошури нормативних документів, подаровані управлінням юстиції, сприяли формуванню у молодого покоління відповідальності за свою поведінку, навчали правової культури та умінню використовувати теоретичні знання з права в життєвих ситуаціях. Уривки відомих книг, правова вікторина та гра поповнили й збагатили їх знання. А ще захід став майданчиком для дискусії підлітків з багатьох правових питань.

Отож, юні друзі, завітайте до нашої бібліотеки №48, вивчаймо свої права, які допоможуть вам будувати демократичну державу і бути гідними громадянами нашої країни.



Немає коментарів:

Дописати коментар