07/09/23

The best-quest «Велике полювання на книжки»

 6 вересня в бібліотеці № 40 відбулася квест-гра. Учасниками стали юні читачі бібліотеки відділу обслуговування 1-4 класів. Квест-гра розроблена і сприяє поповненню літературного багажу школярів казками, загадками, створенню умов для розвитку пам’яті, мислення, творчого потенціалу. А також вільному спілкуванню, можливості працювати в команді, приймати спільні рішення, разом йти до цілі. До проведення заходу були долучені всі працівники бібліотеки. Локації розташовані по всьому периметру бібліотеки, що позитивно сприяє адаптації дитини, її вільному знаходженні у бібліотечному просторі, спілкуванню з однолітками й фахівцями бібліотеки.

Захід носив розважальний і пізнавальний характер. Діти з задоволенням та цікавістю долали лабіринти квесту, шукали правильні відповіді на кожній з локацій гри – і в результаті зуміли відгадати вислів.

Учасники квесту добре попрацювали, успішно пройшли всі його етапи завдяки тому, що були єдиною командою. Вони показали справжні знання, проявили кмітливість, ерудицію, логіку. А головне – ближче познайомились з фондом бібліотеки. Захід пройшов у доброзичливій, дружній атмосфері. Було дуже весело, цікаво, пізнавально і захопливо. Всі отримали масу позитивних емоцій і висловили надію на участь в таких квестах на різні теми й далі.

До нових зустрічей в бібліотеці!

Пам’ятайте, головне — аби щодня у світі ставало на одну непрочитану книжку менше!

Захід підготувала Клименко Л.С.

Немає коментарів:

Дописати коментар