15/09/23

Правовий майданчик "Лабіринтами демократії та моралі"

В умовах суверенної і незалежної правової держави особливо важливого значення набуває виховання у користувачів бібліотек правової культури. Правова освіта має здійснюватися з реальними подіями, щоб юні читачі усвідомлювали свій взаємозв'язок з іншими членами суспільства, відчували відповідальність перед державою.

Сьогодні юні читачі філії №48 дитячої бібліотеки здійснили мандрівку по правовій країні знань «Лабіринтами демократії та моралі». Книжкова тематична виставка з теми, наочність та брошури нормативних документів, подаровані управлінням юстиції, сприяли формуванню у підростаючого покоління самооцінки за свою поведінку, навчали правовій культурі та умінню використовувати теоретичні знання з права в життєвих ситуаціях. Всім дозволялося обговорювати та доповнювати відповіді. І захід став майданчиком для дискусії підлітків з багатьох питань морального виховання та демократії.

Уривки багатьох відомих казок, правова вікторина та гра поповнили і збагатили їх знання, створили невимушену атмосферу і гарний настрій. Було цікаво, змістовно, а головне корисно.

Отож, юні друзі, завітайте до нашої затишної бібліотеки, вивчайте свої права, покращуйте свою правову освіту, що допоможе вам будувати демократичну державу і бути гідними громадянами нашої країни.

Немає коментарів:

Дописати коментар