29/09/23

Бібліо-розвага «Грай, рухайся, читай!»

 Коли ми говоримо слово «бібліотека» - то уявляємо собі духовне місце, куди можна завжди прийти, де зустрінеш бібліотекаря – людину, яка завжди рада допомогти в пошуках істини, підібрати необхідні книги, дати пораду. У всі часи бібліотеки виконували важливу місію бути пам’яттю народу, скарбницями культурних цінностей людської цивілізації.

Сьогодні бібліотеки, зберігаючи традиції, удосконалюють свої послуги, дають можливість відвідувачам ознайомитись із духовною спадщиною нашої країни та одержати повноцінну інформацію. Тому професія бібліотекаря надзвичайно важлива, адже саме вони відкривають читачам шлях до книги – джерела споконвічної мудрості знань.

Бібліотечні заходи в дитячій бібліотеці – це чудова нагода для популяризації серед дітей читання, книги та, власне бібліотеки - як скарбниці знань, а також формування позитивного іміджу бібліотеки та бібліотекаря.

Напередодні святкування Всеукраїнського дня бібліотек у філіалі бібліотеки № 10 відбулася бібліо-розвага «Грай, рухайся, читай!» На читачів чекали пізнавальний екскурс в історію появи книги, арт-гра «Як герої українських казок розмовляли», огляд нових книжок, весела руханка і творча робота «Листівка про мандрівку по бібліотеці» студії ПСП «Крилаті мрійники».

З нагоди професійного свята колектив бібліотеки отримав від вдячних читачів книги й щирі побажання здоров’я, натхнення в роботі, дружнього взаєморозуміння, родинного тепла і миру.

Немає коментарів:

Дописати коментар