11/09/23

День танкіста України

З сучасної історії нам відомо, що використання важкої броньованої техніки не одноразово визначало результат багатьох битв. Танк досить універсальна і потужна бойова броньована машина, що має гарну маневреність завдяки своїй гусеничній ходовій частини. Враховуючи великі заслуги механізованих і бронетанкових військ в Україні з 1997 було встановлено відмічати День Танкіста у другу неділю вересня. У цьому році він припадає на 10 вересня.

Дитячий садок №66 запросив бібліотекарів філії 48, щоб за допомогою чудових книжок познайомити дітлахів з різними видами українських та зарубіжних танків і розповісти про героїв-танкістів, які захищають нашу державу сьогодні. Дуже сподобалась історія заснування першого танку, який з англійської мови означає - цистерна на колесах (понад 100 років минуло), основні частини танку і які риси характеру повинні мати справжні герої-танкісти.

В цей День ми приєднуємося до привітань на адресу наших славних танкістів і танкобудівників і бажаємо їм непробивною броні, бездоганної роботи всіх вузлів і механізмів, здоров’я і блискучого професіоналізму, успіхів і надійних тилів.

Немає коментарів:

Дописати коментар