02/09/22

Краєзнавча вітальня

Сьогодні краєзнавча вітальня «Одеса моя, ти одна, як життя» бібліотеки-філії №48 гостинно відчинила двері своїм юним читачам та їх батькам, серед яких і переселенці з Херсону та Миколаєва. Лунають щирі привітання із святом, почесне місце займає тематична виставка книжок історії та сучасного життя Одеси. З фото видань проглядають відомі, шановні земляки, які уславили місто на весь світ, та улюблені і рідні серцю куточки кожного одесита.

Краєзнавча мандрівка з бібліотекарем старшого відділу Ігнатьєвою Л.П. надала унікальні можливості знову закохатися в перлину на березі самого синього Чорного моря! Користувачі заздалегідь готувались до улюбленого свята - малювали рідні куточки свого краю - мікрорайону Молдаванки. Відбулася гра-подорож «Пам»ятки рідного міста», краєзнавча вікторина виявила у юних друзів жагу до перемог. Залюбки читали вірші, розповідали одеські анекдоти та афоризми, складали пазли символів Одеси. А наприкінці свята читачка Моспан Саша імпровізовано заспівала пісню «Ах, Одесо» і присутні радісно підхопили її.

Святкове ігрове шоу, заряджене позитивом, сприяло патріотичному вихованню молоді. А бібліотека для них - інтерактивний простір без меж для читання, навчання і дозвілля.



Немає коментарів:

Дописати коментар