08/09/22

Біржа знань: «Країна знань – світлий промінь надій і сподівань»

 Міжнародний день грамотності – один із міжнародних днів, що відзначаються в системі ООН. Цей день щорічно святкується 8 вересня. Рівень грамотності населення – один із критеріїв, який відрізняє прогресивне суспільство від примітивного.

Правильно й чисто говорити і писати своєю мовою може кожен, аби тільки було бажання. Це не тільки ознака кожної людини, а й її обов’язок.

Грамотність є тим фундаментом, на якому будується подальший розвиток особистості. Грамотність залишається важливим критерієм освіченості і культури сучасних українців.

Бібліотека-філія № 10 долучилася до відзначення Міжнародного дня грамотності з метою нагадати своїм користувачам, що бути грамотним – важливо!

Читачам було запропоновано взяти участь у мовному калейдоскопі «Мово моя рідна – мова українська», який допоміг їм відчути свою грамотність з української мови. Літературна вікторина «Від букви до букви – і виникло слово» - переконала присутніх в тому, що тільки читаючи можна розширити свій кругозір, збагатити словниковий запас та покращити грамотність.

Бібліотечна біржа знань допомогла нашім користувачам вдосконалити свій рівень освіченості.


Немає коментарів:

Дописати коментар