02/11/21

Новинки для підлітків

 Знайомтесь, шановні читачі, з новинками книг - книг-фіналістів премії «Еспресо-2021» у номінації «Література для підлітків»:

-А.Багряна «Вітрова гора»

-Н.Довгопол «Мандрівний цирк сріблястої пані»

-В.Аренєв «Заклятий меч»

Вони об'єднані, незалежно від жанру, однією темою - любов'ю до рідного краю. Тут минуле, сьогодення і майбутнє Батьківщини. Це патріотичні видання, які вчать любові до нашої України.

В першій книзі - зворушливому сучасному романі - історія поїздки 13-річного канадського юнака Дейва, що має українські коріння, до Києва. А дорослішає - назавжди повертається до України - настільки він вражений і цікавими містами  нашої країни, і її традиціями…

В другому виданні - чудова мандрівка Україною початку двадцятого століття. Тут постають дивовижні істоти з давніх легенд, які викликають жах. Справжня містика!

Третя книга-фентезі для любителів пригод у прадавні часи нашої історії. Моторошна повість про пригоди заклятого меча. Читається на одному подиху. Автор обіцяє продовження.

Отож, шанованих наших юних читачів ми, бібліотекарі, як завжди з радістю чекаємо після карантину в нашому затишному храмі книги - філіалі №48 дитячої бібліотеки. Сподіваємось, що твори припадуть вам до душі.



Немає коментарів:

Дописати коментар