15/11/21

Подарунок від Соломії!

 11 листопада на електронну адресу КУ “ЦМБС для дітей” міста Одеси надійшов лист. Незвичайний, по дитячому зворушливий лист. До адміністрації бібліотечної системи звернулась юна письменниця з Києва — Соломія Караєва. Дівчинці всього 14 років, а на її рахунку вже дві книги: “Пригоди в затоці Риб'яче Око” та “Школа AGH. Соломія запропонувала надіслати нам примірник книги “Школа AGH”, яка нещодавно вийшла. А коли дізналась, що наша система бібліотек налічує аж 20 філіалів, то погодилась подарувати по одному примірнику для кожної біблілтеки, та ще й з автографами.

А сьогодні, 15 листопада, ми вже отримали подарунки від юної письменниці з Києва.

Дуже дякуємо за яскраві книги. Вітаємо Соломію з черговим письменницьким доробком, це надзвичайне досягнення, це буде ще й гарний приклад для підлітків, які відвідують нашу бібліотеку. Адже, щоб чогось досягти, не потрібно чекати поки станеш дорослим, можна впевнено йти до мети будучи ще дитиною.

Далі у нас із Соломією багато зустрічей та презентацій. А вже після карантину на Вас, дорогі читачі, чекає новинка Школа AGHСоломії Караєвої.

Читайте та пам'ятайте - МРІЇ ЗБУВАЮТЬСЯ!



Немає коментарів:

Дописати коментар