18/11/21

Пригоди славнозвісного детектива (130 р. збірнику А. Конан-Дойля "Пригоди Шерлока Холмса")

Запрошуємо шановних читачів у неймовірний світ детективу на рандеву з книгою "Пригоди Шерлока Холмса".

Автор розповідей та оповідань про Шерлока Холмса, відомий англійський письменник Артур Конан Дойль, народився в Единбурзі у 1859 році. Він закінчив медичний факультет, але мріяв про морські подорожі - плавав по Льодовитому океану, мандрував по Африці. Пізніше, Артур Конан Дойль оселився у Лондоні. Прибутків медична практика не давала, і, чекаючи своїх пацієнтів, щоб якось заповнити мимоволі з'явившийся дозвілля, він почав писати оповідання та нариси...

Якось, Дойль згадав дивака Джозефа Белла з медичного технікуму в Единбурзі. Цей Белл дивував студентів своєю спостережливість, та надзвичайним вмінням за допомогою "дедуктивного методу" розбиратися в заплутаних життєвих проблемах.

У книги Артура Конан Дойля Белл увійшов під вигаданим ім'ям - Шерлок Холмс. З того часу детектив з Бейкер - стріт став одним з найпопулярніших та улюблених літературних героїв.

Зловісні, заплутані злочини і неймовірні загадки міг вирішити тільки геніальний Шерлок Холмс та його вірний друг доктор Ватсон.

Куди подівся фаворит майбутніх перегонів - кінь на прізвисько "Срібний", та хто вбив його тренера? Хто намагається розлучити щасливе подружжя Мунро, та яке жахливе обличчя, з'являється у вікні сусіднього дому? У яку аферу був затягнутий невдалий біржовий маклер? Що робили таємничі гості у кімнаті пацієнта доктора Тревел'яна?

За допомогою "дедуктивного методу' Шерлок Холмс відповість на будь-які питання...

Чекаємо вас у дитячій бібліотеці 22 після закінчення карантину. 



Немає коментарів:

Дописати коментар