08/11/21

Чудова мозаїка сучасної дитячої прози

 Література, а особливо дитяча література, є найголовнішою в житті кожної дитини.

А книги серії "Сучасна дитяча проза", які пропонує дитяча бібліотека 22, яскраве тому підтвердження.

Тож відкривайте швидше першу сторінку і поринайте у світ загадкового!

Книга Тетяни Щербаченко "Пуп землі, або як Даринка світ врятувала" про кумедну і водночас серйозну дівчинку Даринка та її друзів - тварин, дітей та диваків.

Нові речі не завжди кращі старих. Хлопчик Матвійко ніколи не думав, що паламаними іграшками гратися набагато цікавіше. А переконався він у цьому, побувавши разом із рожевою свинкою Параскою на справжньому бенкеті паламаних іграшок, на якій нас запросила Наталка Сняданко в своєї повісті "Країна паламаних іграшок та інші подорожі".

Герої незвичайної історії "Птаха Корабель" Катерини Лебедєвої цікаві і загадкові. А хто такий Птаха Корабель? Корабель, що ширяє у небі, чи птах, який плаває морем?..

Іван Франко переповів нам історію про Абу-Касимові капці, котрі завдали чимало клопотів їхньому власнику. Гадаєте, на тому історія скінчилась? Ні. Що вийшло з того - це відстежив у своїй динамічної, пригодницькій повісті "Капосні капці" Богдан Жолдак.

А якщо ви знайшли вікно до собаки - вам неймовірно пощастило! Тому що це початок захоплюючих пригод, які пропонує у своєї книзі "Вікно до собаки" Галина Ткачук. Золота рибка виконає ваше заповітне бажання, а веселий і балакучий Ласло Здобич понесе вас крізь час і простір - може, аж до моря...





Немає коментарів:

Дописати коментар