22/11/21

Мозаїка книжкових новинок

 Шановні читачі, хочете дізнатися щось новеньке для себе?

Дитяча бібліотека 22 запрошує на пізнавальну мозаїку книжкових новинок:

С. Ісерн "Велика книжка СУПЕРСИЛ" та "Велика книжка СУПЕРСКАРБІВ".

Кожен із нас має надзвичайні СУПЕРСИЛИ: хтось гарно танцює, багато читає або дотепно жартує... А, яка твоя СУПЕРСИЛА і у чому твій талант? Велика книжка дає вичерпну відповідь на це надважливе запитання.

СУПЕРСКАРБИ... Для кожного вони свої: далекі подорожі, спогади, книжки, природа або навіть таємний сховок на дереві.Слід тільки зазирнути глибоко в себе і знайти власний особливий "СУПЕРСКАРБ".

Е. Форнасарі "Здолай булінг разом із героями казок".

На сторінках цієї книжки ти зустрінеш багато різних казкових кривдників і хуліганів. А також дізнаєшся, чому булери так поводяться і що змушує їх бути такими..

Д. Воллімен "Професор Астрокіт і світ атомів.. Подорож фізикою.

Фізика є невід'ємною частиною повсякденного життя кожного з нас. Професор Астрокіт - найрозумніший кіт у галактиці - відкриває вам загадки фізики та дасть прості відповіді на складні питання.

Серія книг І. Томас "Маленькі історії Великих Людей".

Що зробила генієм Леонардо да Вінчі? Чому Марі Кюрі вважають суперзіркою науки? Чому Фріду Кало вважають іконою стилю? Чому Фернана Магеллана вважають визначним мореплавцем і дослідником? Відповіді на ці та багато інших запитань про визначних людей ви знайдете у цій пізнавальної серії.

Ж.-Б. Пуї "Енциклопедія неуків, бунтівників та інших геніїв'.

Хто б подумав, що з них виростуть великі люди, коли вони були малими дітьми? Перед вами галерея цікавих біографій видатних особистостей, які залишили помітний слід в історії, літературі, мистецтві та науці.

Л. Ушкалов "Шевченко від А до Я" та "Сковорода від А до Я".

Н. Тихолоз "Франко від "А до Я".

Філософ, поет, музикант і педагог Григорій Сковорода, геніальний поет, великий Кобзар Тарас Шевченко, письменник, публіцист, перекладач, етнограф Іван Франко - їхні імена назавжди увійшли до скарбниці національної культури. Серія абеток - енциклопедій представляє ціх відомих діячів української культури з неочікуваного і дуже людяного боку.

Чекаємо вас, юні книголюби, у бібліотеці після завершення карантину.



Немає коментарів:

Дописати коментар