15/11/21

Юхим Чеповецький - дітям!

 Шановні книголюби, світ дитячих творів українського письменника, драматурга, сценаріста Юхіма Чеповецького запрошує познайомитися з веселими цікавими книжками, які представлені у дитячій бібліотеці 22.

"Неймовірні пригоди М'якуша, Нетака та Непосидька" розповідають про трійку веселих і невгамовних хлопчиків, які не можуть жодного дня, щоб з ними не трапилася якась пригода. От і цього разу, взявши до своєї компанії Петруся на призьвисько Матусин -Татусів, вони здійснили справжній переполох.

'"Веселі пригоди Мицика і Кицика" навчать маленького читача за допомогою мишенятка Мицика та його вірного друга - кота Кицика, дивитися на все з оптимізмом та знаходити вихід з будь-якої несподіваних ситуацій.

А сторінки книги "Пригоди шахового солдата Пєшкіна" знайомлять читачів з Кольком Пижиковим та його другом Петрусем Півничуком - завзятими гравцями в шахи. Вони разом спостерігають за цікавим шаховим світом, у якому є веселий чижик Пижик, що ніяк не навчиться літати, щебетуха Маша - Ромаша, хитрющій кіт Васько й підступний крутій павук Лапоніг. Та головним героєм подій виступає "геть оббритий, в атаках битий, перемогами знаменитий" шаховий солдат на прізвище Пєшкін.

А от що було насправді, ви, шановні книголюби, дізнаєтеся, прочитавши ці чудові розповіді.



Немає коментарів:

Дописати коментар