14/04/21

"Дивні діла бували і страхи чи малі..." Містика та жахи.

«Дивні діла бували і страхи чи малі…»

Містика та жахи

Загадкове, таємниче, жахливе володіє такою привабливою силою! Містичний сюжет, майстерне поєднання історичного минулого з фантастичними переказами старовини захоплює, бентежить читача і спонукає до глибоких роздумів над життям людини.

Старший відділ бібліотеці-філії №48 пропонує познайомитись з творами відомих українських та зарубіжних письменників та науково-популярною літературою з даної теми. До видання «Українська класична література. Містика та жахи» увійшли:

- «Мертвецький танок» П.Куліша

- «Чари» М.Вовчка

- «Упир» С.Руданського

- «Мавка» І.Франка

- «Відьма» М.Коцюбинського

- «Чарівний млин» та «Відьма» С.Васильченка

До збірки «Загадочное, таинственное, ужасное. Леденящая душу классика» увійшли роман Є.Гофмана «Элексир сатаны», повісті В.Тітова «Уединенный домик на Васильевском», А.К.Толстого «Упырь», О.Сомова «Киевские ведьмы».

Книга М.Гоголя «Вий и другие мистические повести», повість Г.Квітки-Основ»яненка «Конотопська відьма», фантастичні казки В.Королів-Старого «Нечиста сила», збірка творів О.Сторженка «Марко Проклятий» - це дійсно відкриття для вас, шанувальники містики! Мавки, відьми, упирі, чорти, вовкулаки та інша нечисть викликають насправді містичний жах.

Науково-пізнавальна література привідкриє перед вами, шановні друзі, завісу невідомого. Можливо ви знайдете відповіді на свої запитання.

Отож, юні читачі, ми, бібліотекарі та автори захоплюючих творів, як завжди чекаємо на вас в нашій затишній дитячій бібліотеці №48 після карантину.



Немає коментарів:

Дописати коментар