23/04/21

23 квітня – Всесвітній день книги «Книга сьогодні – книга назавжди»

 Книжка… Для одних людей – це скарб неоціненний, для других – річ, як і тисячі речей повсякденного побуту, для третіх – данина моді, розкіш, додаток до хатнього інтер’єру. Є й такі, для яких книжка нічого не значить.

Ернест Хемінгуей влучно дав назву одній зі своїх книжок «Свято, яке завжди з тобою». Протягом усього життя ми звертаємося до книги, вона допомагає нам пізнавати і зрозуміти навколишній світ і самих себе. Нерідко книга, вчасно прочитана, підказує людині вихід із складної ситуації, вибір життєвого шляху, професії.

І чим би ви не захоплювалися в житті: історією, природознавством, технікою, науковими пошуками, на допомогу завжди прийдуть книги. Вони відкриють вам небачені обрії, ви доторкнетеся до історії народу, до таємниць природи, життя.

Шановні читачі, вітаємо Вас зі святом книги! Бажаємо, щоб для Вас читання, як і повітря, було життєвою необхідністю, приносило задоволення, стало улюбленим заняттям.

Чекаємо на Вас у дитячій бібліотеці-філії №10 за адресою: вул. Чорноморського козацтва, 169-а після закінчення карантину.

 


Немає коментарів:

Дописати коментар