05/04/21

Чарівний світ дитинства

Час вирушати у захопливу подорож до країни фантазій! Країни, де якнайдалі від людей прихований світ загадкових морських істот. Тварини тут уміють говорити й дають мудрі поради, крихітна дівчинка з хоробрим серцем виявляє надзвичайну відважність. Звичайний солдат здобуває королівську корону, а каченя, якого не помічали та цькували, розкриває білі лебедині крила.

Ганс Крістіан Андерсен - уславлений казкар. Його історії люблять діти та дорослі вже друге століття поспіль. Казки Андерсена перекладені більш ніж 150 мовами світу, вони стали основою для численних екранізацій, мультфільмів, театральних постановок, балетів тощо.

Сам Андерсен говорив про світ своїх казок наступне; "Казкова поезія - це найширша область поезії, вона простягається від давнини до різнобарвних картинок дитячої легенди, вбирає в себе народну літературу і художні твори. Вона для мене представниця поезії, і той, хто нею оволодів, може вкласти в неї і трагічне, і комічне, і наївне, і іронію, і гумор. До послуг його і струни ліри, і лепет дитини, і мова натураліста".

Шановні читачі, чарівна країна казок відчиняє свою браму в молодшому відділі дитячої бібліотеки №22 і улюблені герої після закінчення карантину чекають на зустріч!


 

Немає коментарів:

Дописати коментар