02/10/17

Всеукраїнський день бібліотек

І знов у мандри запрошують книги...
В далекі часи, в дивовижні країни.
Відкриються вам таємниці великі:
І мудрі поради, і жарти дотепні.
Вчіться, діти! Мудра книжка
Допоможе вам багато пізнати
З того, що колись іншими і посіяно, й пожато!
Хто з вас не любить книжок? Книжок, у яких так багато барвистих малюнків. Розкриєш першу з них - опинишся в далекій казковій країні, у якій живуть велетні, веселі маленькі чоловічки або ваші ровесники. Відважні герої б'ються за правду з лютим ворогом. Вони дуже різні: розумні, хоробрі, кмітливі. Завжди допоможуть вам знайти відповіді на всі запитання, які вас цікавлять, і , навіть, коли ви станете дорослими, з вами назавжди залишаться ваші друзі - герої улюблених творів. Багато див в собі ховає книжка! "Хто багато читає,той багато знає", так кажуть у народі. І це правда. Книжка вчить, як на світі жить, книжка відповідає на безліч запитань та і сама вміє запитувати.
Напередодні святкування Всеукраїнського дня бібліотек 27-28 вересня бібліотекарів філії №10 зі святом вітали учні 1-2-х класів ОЗОШ №41, 30, НВК №187. Серед подарунків були вірші про книги і працю бібліотекарів, побажання здоров'я і процвітання, запашний і рум'яний коровай, канцелярські приладдя. Бібліотекарі радо зустріли дітей. Була незвичайна екскурсія, знайомство з Дідусем-домовичком охоронцем книжок, цікава лялькова вистава та веселі рухливі ігри дуже сподобались маленьким гостям. Любитель музичного мистецтва Денис Симененко привітав бібліотечний колектив з професійним святом та подарував книгу "Секрети музики".
А у філію №46 на свято “Книга — посмішка душі” з привітаннями прийшли учні 69-ї школи. Лунали пісні, вірші від вдячних читачів, а бібліотекарі позна йомили дітей з новими надходженнями, відбулись цікаві конкурси та вікторини.



Немає коментарів:

Дописати коментар