03/10/17

Міжнародний день літніх людей

Життя чарівне, мов казка,
І дається людині раз.
Не марнуйте його, будь ласка.
А любіть і бережіть весь час.
1 жовтня кожного року відзначається свято - Міжнародний день літніх людей. Рішення про це було прийнято Генеральною Асамблеєю ООН в 1990 році.
2 жовтня 2017 року дружня бібліотечна родина філії №10 зібралася разом, щоб привітати тих, хто всі свої сили та знання присвятили своєму народу.
Насвяті були присутні шановні гості: Шовковенко М.А, Вегержинська Л.М, Напрасна Н.Н, Ропай О.В, та Манаєва Л.М. - представники Територіального центру соціального обслуговування та Ради ветеранів праці Суворовського району. Висловити слова вдячності та подяки літнім людям прийшли читачі, які розпочали захід прекрасними віршами-побажаннями. Усі присутні із задоволенням приймали участь у святковій конкурсній програмі. Розгадували загадки, танцювали та веселилися. Активісти бібліотеки продемонстрували сценку «Сучасні бабусі», співали частівки. Шановні гості поділилися своїми талантами: складанням віршів, чудовим співом та цікавими розповідями із власного життя.
Ми вдячні літнім людям за те, що все життя віддали праці, вихованню дітей, за те, що багато хто з них і зараз веде активний соціальний образ життя. Ми завжди будемо брати з вас приклад.

Немає коментарів:

Дописати коментар