13/10/17

На стелажах дитячі сни казкові.

Український фольклор – невмируще джерело краси, мудрості та натхнення, завдяки якому людина вчиться любити рідне слово й рідну землю. Чарівні, захоплюючі казки – справжні шедеври народної мудрості. Завдяки мудрій казці маленький читач вчиться розрізняти добро та зло, засвоює вічні цінності моралі й етики, осягає дивовижну красу рідної природи.
11 та 12 жовтня учні 3-В та 4-Б класів школи №100 разом з бібліотекарями бібліотеки - філії №39 відправились у мандри чарівним світом народної творчості. Завідувач бібліотеки Любов Петрівна Ковальчук ознайомила дітей з різними формами фольклору, представила нові збірники українських казок. Діти з задоволенням висловлювали свої думки з приводу поведінки героїв улюблених казок. Маленькі читачі розповідали не тільки знайомі їм скоромовки, прислів’я та приказки, а й вивчили нові, дізналися наскільки прекрасний та різноманітний світ української казки багатий на чудеса та пригоди.
У цей день інформації не забули й про маленьких читачів дитячого садочку «Свєточ». Бібліотекар Лариса Юхимівна Даниленко відкрила дітям цікавий світ домашніх улюбленців – кішок. Вона розповіла надзвичайні історії з життя пухнастих тваринок. Діти зацікавились і з задоволенням розглядали нові книги представлені бібліотекарем.
  
  

Немає коментарів:

Дописати коментар