15/02/24

Гра-вікторина: «З добром у серці…»

 У наш час День святого Валентина – це не тільки день закоханих. Також на це свято заведено висловлювати свої почуття любові та прихильності друзям, родичам, коханим.

Колектив бібліотеки-філії  № 10 запропонував своїм користувачам теж відзначити цей день з метою розвивати творчі здібності дітей, їх естетичні смаки, виховувати прагнення краще пізнати один одного, розвивати уяву, формувати дружні стосунки в колективі, ціннісне ставлення до себе та до інших людей, до мистецтва, розвивати кмітливість.
Завідувач відділу Ірина Юзік  представила присутнім добірку тематичної літератури, ознайомила з традиціями святкування цього свята в інших країнах. Читачі із задоволенням взяли участь у вікторині та  конкурсах «Ромашка», «Ласкаве слово», «Розбите серце». Діти веселилися, жартували, сміялися, в атмосфері царювала тільки любов, взаємоповага і дружба.
Валентинів день святкують усі – дорослі, і діти. З родиною, з друзями. В цей день усім, кого любите, заведено дарувати один одному який-небудь подарунок. Але подарунок повинен обов’язково мати форму серця, наприклад, листівка-валентинка із зображенням сердечка. Такі «валентинки» зробили учасники студії «Крилаті мрійники» разом із волонтерами Товариства Червоного Хреста Пересипського району м. Одеси.
Усе найкраще в людях від любові: увага, чуйність, ласка, доброта, чарівний усміх й теплота у слові…
І справді, так хочеться, щоб усі люди на Землі жили в мирі, добрі та любові. Але понад усе хочеться щастя для нашої країни. Бо немає нічого світлішого і чистішого ніж любов до своєї Батьківщини.

Немає коментарів:

Дописати коментар