07/02/24

Відкриття виставки карикатур Андрія Шишкіна «Пустощі в малюнках»

 9 лютого 2024 р. в АРТ-просторі Універсального читального залу КУ «ЦМБС для дітей» відбудеться відкриття виставки карикатур Андрія Шишкіна.

Андрій Валентинович Шишкін завідує художньо-постановочною частиною Одеського академічного театру музичної комедії ім. М.Г. Водяного, а до карикатури приохотився, коли студентом сидів на лекціях в Одеському театрально-художньому училищі.
Народився у 1967 р. в м. Севастополь. У 1982 р. закінчив художню школу у м. Чорноморськ і поступив в Одеське академічне театрально-художнє училище, так з малюнків на полях конспектів почався його шлях карикатуриста, на якому булі виставки та перемоги в конкурсах.
Андрій Валентинович бере участь в різних виставках, як в персональних, так і в спільних. Також, брав участь в 4 і 5 Всеукраїнському конкурсі образотворчого, декоративно-прикладного і сучасного мистецтва, де став лауреатом 1 ступеня.
Театр – це місце де обдарований митець зміг реалізувати свої погляди на життя сучасного суспільства в творчому виміру. Тонко підмічені різні вади людей проявляються гострими, смішними або веселими відбитками. Гумор, посмішка для Одеси і України завжди давали змогу не залишатися в пригніченому стані. Особливо, зараз, коли ворог намагається знищити нас. Сила зброї, сила духа і віра в перемогу підкріпляються бажанням жити й творити.
Мистецтво нагадує людям, що життя продовжується і кожний на своєму місці вносить посильний внесок до нього. Відбиток загостреної думки і формування образів дає змогу глядачу зануритися в роздуми. Іноді ці роздуми приводять до хвилювань або посмішки на реалії життя.
Експозиція виставки карикатур «Пустощі в малюнках» триватиме до 5 березня.
Ласкаво запрошуємо вас - вхід вільний.



Немає коментарів:

Дописати коментар