15/02/24

Щедрий дар

 Книги – один з найцінніших винаходів людства, вона сіє правду, добро, любов. Сьогодні без книги ми не можемо уявити своє життя, бо вона постійний супутник, найкращий порадник у всіх життєвих ситуаціях і для школяра, і для малечі. Мета Міжнародного дня дарування книг - надихнути людей по всьому світу подарувати 14 лютого книгу бібліотеці, друзям, членам родини.

В дитячій бібліотеці № 37 в День закоханих відбулась презентація книг, які подарували нашому філіалу. Це – захопливі та корисні книги із серій «Всезнайко» та «Світ навколо нас», казкові повісті Л. Керола «Аліса в Країні Чудес» та Р. Кіплінга «Рікі-Тікі-Таві». А також розумні казки, до яких підібрані завдання з правопису та лічби, головоломки, плутанки загадки та інші цікавинки, що сприяють розвитку логіки, уяви та мовлення дитини. А читач старшого відділу Роман Чернявський подарував бібліотеці комікс «Володимир, князь київський».

Ми дуже вдячні всім читачам, які взяли участь в акції «Подаруй книгу бібліотеці», і таким чином поповнили фонд бібліотеки сучасними потрібними книгами.


Немає коментарів:

Дописати коментар