15/02/24

Спілкування: «Я – людина. Ми – родина. Дім наш - Україна»

 16 лютого Україна відзначає День єднання. Його президент України Володимир Зеленський заснував 16 лютого 2022 року на тлі попереджень про можливу війну.

І ось майже вже 2 роки  Україна показує всьому світу свою силу, міць і волю у боротьбі з ворогом. Тому сьогодні, як ніколи українці повинні єднатися: бо в єдності сила, у єдності перемога!

Напередодні цього свята у філіалі бібліотеки № 10 відбувся захід «Я – людина. Ми – родина. Дім наш - Україна», на якому були присутні читачі різних вікових категорій: учні 5-х класів ліцею 30 разом з вчителькою Вільчинською Т.В., представники Територіального центру соціального обслуговування і Ради ветеранів війни, праці Пересипського району.

Завідувач відділу Ірина Юзік ознайомила читачів з історією свята, розширила поняття про єдність, незалежність і суверенність нашої держави. Завідувач філіалу Світлана Бекмурадова  представила добірку тематичної літератури. Діти та представники старшого покоління разом співали пісні та декламували вірші, взяли участь у вікторині «Що єднає українців ?», розгадували патріотичний кросворд, а наприкінці заходу виконали вправу «Моя долонька – мрія на карті України».

Наша єдність має залишитись міцним ланцюгом, який захищає та оберігає всіх нас і Україну не тільки в цей день, а й на віки. Тільки разом ми сильні, бо наша сила – у єдності. Разом і спільними зусиллями – до Перемоги!

Немає коментарів:

Дописати коментар