24/03/23

Doq story «Теплий дотик холодного носику»: до Дня цуценя

23 березня– справжнє свято для тих, хто обожнює собак. Це День цуценя, вперше відзначений в США. Як і в людей, у собак з часом з’являються улюблені люди, засновані на позитивному досвіді. Цуценята полюбляють ласку, і вони шукатимуть її у своїх улюблених людей. Вони можуть притулитися до вас - це спосіб показати, що поруч із вами вони почуваються в безпеці.
«Кожен вважає, що його собака - найкраща. І не помиляється»
Зв’язок між людьми і собаками унікальний - вони наші супутники, які завжди з нами незалежно від того, які злети чи падіння підносить нам життя. Вони радують нас, змушують сміятися і навіть слухають нас з таким видом, ніби розуміють абсолютно все, що ми їм говоримо. Вони кожен день вітають нас біля дверей, люблять і взагалі допомагають нам жити довше і щасливіше.
Помічено, що у собак відбувається викид окситоцину - гормону «любові» при взаємодії з їх господарями.

До бібліотеки №40 завітали справжні друзі братів наших менших і це наші читачі! Разом з бібліотекарем Підіпригорою Оксаною вони почули цікаву інформацію, відповіли на питання вікторини, позмагались у спритності і долучились до створення яскравих кулькових цуценят. А на завершення - познайомились з Капітоліною і подивились чудовий фільм.

 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар